Artist

BijouxIn de kijker


Jongste nieuwsberichten

lijn

MinneboAanwezig met 3 bronzen beelden + de maquette van de zonnewijzer die op de site "Singelberg Kalo-Beveren" van Katoen Natie staat.

Kunst in beweging

MinneboBeeldentuin "Mia Moreaux". Eernegemsestraat 120, Oudenburg.
De tentoonstelling loopt van 31 juli tot en met 29 augustus 2016.
Werken van: Mia Moreaux, Frans Van Straaten, Jaak Hillen, Eric Petit, Pieter Baes, Helena Schepens, Vincent Rousseau, en Hubert Minnebo. Meer info

 

MinneboTentoonstelling  in Galerie Papillon. Hubert Minnebo en Walter Brems.
De tentoonstelling loopt van 3 oktober tot en met 30 november 2015.
Adres: Madridstraat 2, 8400 Oostende. Vrij. zat. & zon. 10-12u & 14-18u.

 

MinneboHubert Minnebo viert dit jaar zijn 75ste verjaardag en 57 jaar exposities. Bronzen beelden en gouden juwelen worden getoond in WM Gallery I, Wolstraat 45, 2000 Antwerpen.
Van 9 mei tot en met 28 juni 2015.

Minnebo 75 - 57

MinneboHare Koninklijke Hoogheid Prinses Astrid woonde op 21 januari 2015 een academische zitting bij ter gelegenheid van het 5-jarig bestaan van de Stichting Pelicano en de voorstelling van het bronzen beeld van de beeldhouwer Hubert Minnebo. De Stichting van Openbaar Nut Pelicano beoogt het algemeen, medisch, pedagogisch en sociaal welzijn van kansarme kinderen en jongeren en geniet de Hoge Bescherming van Prinses Astrid.

Prinses Astrid en Pelicano

MinneboOp het Bloso-domein Julien Saelens in Assebroek (Brugge) prijkt sinds juni 2012 een monumentaal beeld van kunstenaar Hubert Minnebo uit Stalhille.

[Lees verder]

MinneboIn de expo ‘Minnebo’ van maart tot en met april 2011 konden kunstliefhebbers Hubert Minnebo’s ‘rijpere werk’ bewonderen; bronzen beelden, koperen reliëfs, een collectie gouden, unieke juwelen, tekeningen en etsen.

[Lees verder]

MinneboDat de West-Vlaamse beeldhouwer Hubert Minnebo vijftig jaar aan de weg timmert is goed voor een indrukwekkende, overzichtstentoonstelling in de Venetiaanse Gaanderijen in Oostende en een prachtige monografie bij Stichting Kunstboek.

[Lees verder]

MinneboVijftig jaar lang staat het oeuvre van beeldhouwer, juwelenontwerper en graficus Hubert Minnebo in de kijker. Niet op de eerste rij, maar ook niet meer weg te denken. Buiten de modes van de dag en de idolen van de markt, altijd trouw aan de eigen vormentaal. Tussen realisme en idealisering.

[Lees verder]

MinneboOOSTENDE - Er zijn in april tienduizend bezoekers langs geweest voor de unieke tentoonstelling van het werk van Hubert Minnebo in de Venetiaanse Gaanderijen.

[Lees verder]

MinneboBRUGGE  - Als culturele uitwisseling tussen Brugge en Bergen op Zoom greep er in de Jan Garemijnzaal van het Belfort te Brugge een tentoonstelling plaats van de Nederlandse kunstschilder, Jan Wessendorp  (www.gezienjan.nl) en beeldhouwer Hubert Minnebo.

[Lees verder]

 

Hubert Minnebo | Cathilleweg 1 | 8490 Stalhille | 050 81 19 15 | hubert@minnebo.be

BYS - webdesign -www.minnebo.be

Copyright & privacy